19.06.

1963. – Rođena je Pola Abdul američka pevačica, plesačica, koreografkinja, glumica i televizijska ličnost.

1964. – Martha and the Vandellas su sa obradom pesme od Marvina Geja, Dancing in the Street stigle do četvrtog mesta Bilbordove liste.

1987. – Guns N’ Roses su održali svoj prvi koncert u Velikoj Britaniji u klubu Marquee u Londonu. Tokom prvih nekoliko pjesama, publika ih je gađala plastičnim čašama piva, a neki blizu bine su pljuvali na bend. Karte za koncert koštale su samo 4 funte.

1988. – Više od 3.000 Istočnih Njemaca preskočili su Berlinski zid kako bi čuli Michaela Jacksona. Jackson je nastupao na drugoj strani zida u Zapadnom Berlinu.

2011.– Amy Winehouse je održala svoj poslednji kloncert u karijeri na Kalimegdanu u Beogradu. Bio je to potpuni debakl. Vajnhaus je preminula 23. jula 2011, nekoliko nedelja posle otkazivanja turneje koju je započela koncertom u Beogradu.

2012. – Bivši glavni finansijski službenik Pearl Jam-a optužen je za 33 tačke krađe zbog navodne krađe najmanje $380,000 od menadžerske kompanije benda iz Seattle-a. Prema Kancelariji tužioca okruga King, Rickey Goodrich je navodno ukrao stotine hiljada dolara tokom nekoliko godina, trošeći novac na luksuzne porodične odmore, spa tretmane, životno osiguranje i skupa kalifornijska vina.

2020. – Bob Dillan je objavio svoj 39. studijski album ”Rough and Rowdy Ways”.

Napišite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *